Да но по магазините за лада предлагат и за лети джанти за самара или по новите лади и ще намериш много по лесно отколкото за 155
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ, проблем с намиране на болтове.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Колега, случайно попаднах на темата ти. Ако имаш път към София -
http://www.eurobolt.net/index.php?pa...gories&group=4
Имат богато разнообразие. Дано съм помогнал.Alfa Romeo 145, 1,9 JTD, 2000
ex: Alfa Romeo 156, 2.0 16V, 155HP, 1997
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеДа но по магазините за лада предлагат и за лети джанти за самара или по новите лади и ще намериш много по лесно отколкото за 155Аз си купих болтовете за моята алфа точно от магазин за Лада в Пловдив и са перфектни за алуминиевите ми джанти, които са от Темпра
sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ
Comment
-
Първоначално публикувано от milenmilan Покажи съобщениеЗначи проблема е следния, имам Алфа 155 1.7 93 купих си лети джанти за Алфа 145/146 Джуниър,обаче мойте болтове са супер къси. Обиколих над 30 авточасти и морги,и никъде няма,та ако можете да ми кажете някой сайт дето да поръчам онлине или някой от вас, дето има и иска да ги продаде.ПОМАГАЙТЕ
Аз си взех от един колега до овча купел.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikola_78 Покажи съобщениеако неможеш да намериш защо не отидеш при някой стругар и да направите по дългиAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеТия глупости ги забрави! Не си правете шега с най-важните болтове по колата.
Comment
Comment